Seilkurs

 

Seilkurs damer april 2010Har du nylig anskaffet seilbåt? Kanskje du og/eller resten av familien kunne tenke dere privat kurs i egen båt? Har du hatt båt en stund med føler litt behov faglig påfyll? Det at de som er med bidrar med seilingen er utrolog viktig, ikke minst for følelsen av at man er til nytte. Her snakker jeg av egen erfaring. Jeg har utelukkende kun fått meget gode tilbakemeldinger de familier som har brukt noen dager sammen! «Dette skulle vi gjort for lenge siden» er omkvedet!

 

 

 

Helgekurs. Fredag ettermiddag – søndag kveld

 

Grunnkurs, Competent Crew Dette kurset er for nybegynnere og som ønsker å delta som aktiv mannskap istedenfor bare være passasjer. Det handler også i høyeste grad om sikkerhet om det skulle skje noe med den som er «skipper» ombord.
Videregående kurs, Dayskipper Coastal / Watch leader. Lære deg til å fungere som skipper med meg som instruktør tilstede for å gi råd og oppmuntring. Det vil også bli lagt vekt på grunnleggende navigasjon, båthåndtering i havn, mann over bord og generell sikkerhet.

 

IMG_3069

Eventuelt et kombinasjonskurs av ovenstående som strekker seg over fem dager. Flott påskeferie for familien eller noen fine sommerdager!

Legg igjen en kommentar